Achtung:

Info-Icon Diese Seite ist nicht in Deutsch verfügbar
Group picture of the Computer Engineering Group. Bildinformationen anzeigen

Group picture of the Computer Engineering Group.

|

Paper accepted for publication in the Journal of NeuroEngineering and Rehabilitation

Alexander Boschmann, Dorothee Neuhaus, Sarah Vogt, Christian Kaltschmidt, Marco Platzner and Strahinja Dosen got their journal paper "Immersive augmented reality system for the training of pattern classification control with a myoelectric prosthesis“ accepted for publication in the Journal of NeuroEngineering and Rehabilitation. The publication is a result of joint work between the Computer Engineering Group and the Exercise Science and Neuroscience Group at Paderborn University, and the Department of Health Science and Technology of Aalborg University.