Achtung:

Info-Icon Diese Seite ist nicht in Deutsch verfügbar

Jan Haltermann, Manuel Töws, Felix Pauck, Cedric Richter, Heike Wehrheim, Jürgen König, Arnab Sharma, Steffen Beringer, Oleksandra Koslova, Elisabeth Schlatt (left to right)

Seminar Report and Presentation Examples

On this page you can inspect some seminar reports and presentations of previous seminar participants. Please use these with caution! They are just for inspiration and ideas, NOT for copying!

Seminar Title Submissions
1 Software Testing μDROID: An Energy-Aware Mutation Testing Framework for Android Report Presentation
2 Maintaining Consistency in Model-Driven Engineering: Challenges and Techniques Operational Transformation and its Relevance in Games Report Presentation
3 Software Transactional Memory (STM) Liveness in Transactional Memory Report Presentation